Ásvány medálok

Az albumban ásványokból készült medálok találhatóak.
A medálhoz külön rendelhető fém lánc a info@alita.hu -n tudunk egyeztetni. 

 

Nézet:
Nincs raktáron
Raktáron
AKM913462

Gyönyörűen kidolgozott angyalkás medál.

A benne lévő ásvány halvány rózsaszín színárnyalatú rózsakvarc korong.

Rózsakvarc: a szeretet köve, harmonizálja a szívritmust, jótékonyan hat a nemi szervekre és a termékenységre

A legnépszerűbb ásványok egyike, a hegyikristály és az ametiszt testvére. Népszerűségét színe és olcsósága adja, nagy tömegben kitermelt ásvány, sok helyen  hegyeket alkot.  Színét mangántartalmának köszönheti, bizonyos lelőhelyek anyaga tartós napfénynek kitéve kifakulhat, sápadttá válik. Egyszerű drágakő, különlegessé a teljesen átlátszó és sötét színű darabjai váltak. 
Az ezotériában a legismertebb csakrakő, a szívcsakra legfontosabb köve. A barátság, a szeretet és a szerelem  köve, rossz sugárzások leárnyékolására használják, sokféle betegség megszüntetésére használják széleskörűen. Az egyik legjobb energiát adó kő.

Továbbiakat hatások a rózsakvarcról ide kattintva elérhető. 

Nincs raktáron
Raktáron
AKM941257

Az életvirág medál egyik oldalon enyhén domború áttört életvirág, a másik oldalon lapos fa lomb motívumú nyitható fém medál, a belsejében egy ásvány lencsével. A képen egy elől és hátul képet láthatunk a medálról. A medál fém anyaga rézből van, a felülete antiallergén ródium bevonatú. A medál korong részének átmérője 25 mm, a medál magassága a karikával együtt kb. 32 mm.  A benne lévő ásvány halvány rózsaszín színárnyalatú rózsakvarc korong.

Minden megrendelés mellé ajándék ékszer tasakot adunk

Sorrend: