Korona csakra

Korona csakra- színe fehér, ibolya.

A korona csakra ásvány kövei: Hegyikristály, Ametiszt

A belső látás segítségével felsőbbrendű ismeretek megszerzése, eggyé válás az örökléttel, egyetemes tudatosság megismerése, elsajátítása. A fehér a tisztaság, a béke és a remény, valamint az önuralom, az elmélyülés és a transzcendencia színe.

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
Raktáron
Raktáron
ALITA256966

Hegyikristály:

A hegyikristály az ókor óta népszerű féldrágakő, jellemzően megkövült jégnek tartották. Mivel gyakori az előfordulása, így nem csak ékszereket, talizmánokat, hanem tárgyakat, edényeket is csiszoltak belőle, sőt az első látásjavító lencséket is ebből készítették, mert ilyen tisztaságú üveget régen nem tudtak előállítani és s hegyikristály a karcolódásnak is jobban ellenáll.

A japánok és a buddhisták a béke és a harmónia, valamint a tisztánlátás megőrzésére használták, csiszolt gömb formájában, a szobában, vagy amulettként viselve. Szellemi munkához tegyünk magunk mellé az asztalra hegyikristályt, így fokozva a szellemi ellenálló és teljesítőképességet. Rossz álmok elűzésére a hegyikristályt viseljük éjjel is magunkon, vagy tegyük a párna alá. Fáradtság ellen a homlokunkat, a harmadik szemet érintsük meg vele.

Ametiszt:

Az ametiszt a királyi ékszerek tradicionális színe volt, mivel a lila a jólétet és gazdagságot szimbolizálta. Az ametisztet még ma is siker kövének tekintik. Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk be rögzött viselkedési mintáinkon. Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését. Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt. Légzési és asztmatikus problémákkal szenvedőknek is hatékony segítsége lehet. Enyhíti a torokfájást, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, ill. javítja a látást, sőt színvakság gyógyítására is használják. Jótékony hatással bír a bőrbetegségekre, gyakran használják migrénes fejfájás ellen is. Erősen méregtelenítő hatású.



4 250 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA528298

Ametiszt:

Őseink, erős nyugtató és spirituális kőnek tartották.

Ha egy tiszta világos ametiszt a párnánk alá helyezünk, biztosítja a nyugtató, mély alvást.

Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában.

Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal.

Átalakítja a felénk irányuló negatív energiákat, így tisztítja és védi auránkat.

Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. Tilos paranoid skizofréneknek a használata.

 

Csillagjegyei:

Szűz, Nyilas, Vízöntő, Halak, Kos

Bővebben itt olvashatsz az ásványról:
Ametiszt

 

 

 

4 150 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA492550

Csillagjegyei: összes csillagjegy

A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással.

Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata.

Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

 

 

4 200 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA430778

Mesésen szép ametiszt karkötő, plusz védelemmel ellátva.

 

Az összes kvarcváltozatok között a legkedveltebb kő.

A régiek is nagy becsben tartották, amulettnek hordták, mert azt tartották róla, hogy hordozóját megvédi a részegségtől (az amethüsztosz görög szó, jelentése: nem részegítő).

Az asztrológiai hagyományok szerint a februárban születettek, a Halak és a Vízöntő köve az ametiszt.

A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a mérgektől is. Neve női névként is használható.

4 150 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA135773

Ametiszt: koncentráció, vértisztító, vérnyomás stabilizálás, érrendszeri problémák, fájdalomcsillapító, stresszoldó, ízületi gyulladás, ekcáma, aura védő, spiritualitás fejlesztéseAz ametiszt ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. A koronacsakra köve.Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket és jótékony hatással van az érrendszeri problémákra.Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra és csökkenti a pszichológiai fájdalmakat is.Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Alkalmazhatjuk duzzanatok, illetve bőrbetegségek kezelésére, enyhíti az ekcéma tüneteit és csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat.Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert. 

4 195 Ft
Sorrend: