Torok csakra

Torok csakra- színe kék.

A torok csakra ásvány kövei: Kalcedon, Lápisz Lazuli, Szodalit 

A kommunikáció, a hallgatás és a beszéd egyensúlya, a kreatív önkifejezés, nyitottság, közel és távol látás, függetlenség, inspiráció, a lét finomabb síkjai felé vezető út. A kék a spektrum hideg végénél található. A természetben birodalmában ez a szín a végtelen ég színe. Az ég azért kék, mert a nap fénye a kékkel megegyező hullámhosszú légköri részecskéket szétszórja, és ezáltal kék fény tükröződik minden irányba. A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik meditációs terembe, vagy olyan helyiségbe, ahol relaxálnak. Elégedettséget jelent, nyugtató, lazító és csillapító hatású, segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat, és fokozza a kreativitást, megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet.

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
Raktáron
Raktáron
ALITA291776

Végtelen csomóról:

Végtelen csomó a kölcsönös függés szimbóluma, ahogy az univerzumban minden mindennel összefügg. Az ösvényen haladás ideje alatt a bölcsesség és a módszer egyesülését, az üresség és függő keletkezés elválaszthatatlanságát , és végül a megvilágosodást elérve a bölcsesség és a nagyszerű könyörületesség teljes egyesülését jelképezi.

Szodalit:

Ajánlják depresszió, szorongás és pánikbetegségre is.

Az önbizalom kövének szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Megszünteti a bűntudatot, segít felvállalni a cselekedeteinket, általa szabadabbnak érezhetjük magunkat. Rávilágít a saját hibáinkra és segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat. Növeli az igazságérzetünket és erőt ad, hogy mindig hűek maradjunk önmagunkhoz. Arra ösztönöz, hogy szakadjunk el a berögzült szabályainktól, törvényeinktől és úgy éljünk, ahogy azt megérdemeljük és emellett kitartást biztosít, hogy az új nézetünk mellett ki is tudjunk állni. Régen használták látás javítására is, mivel jótékonyan hat a szemgyulladásra és a retinára.

Jótékony hatását az idegrendszerre fejti ki.

 

3 955 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA773273

Hegyikristály:

sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

Szodalit:
mesterkristály, önértékelés, lelki béke, szem, vérnyomás csökkentő, zsíranyagcsere, torok problémák, kommunikáció

Lapis lazuli: 

Szerencsét hoz a Lapis lazuli, mert minden negatív energiát képes pozitív energiává változtatni. Segít a bőség fogadásában, üzleti sikerekben és a karrier előrehaladásában. A múlt fájdalmait is feledteti, ha megengedjük, hogy a kőnek működjön a hatalma. Belső erőt ad a nyílt kommunikációhoz, nyitottsággal ruház fel. Türelemre tanít az igazság kövének is nevezik, mert őszinte kommunikációt teremt.

4 400 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA463592

Akvamarin:bátorság, gazdagság, kommunikáció, nátha, autoimmun-betegség, szem, depresszió,anyagcsere, lép, máj, pajzsmirigy, hormonháztartás

Akvamarin rendkívül szép és nagyon erős gyógyhatású ásvány, a bátorság köve. Az akvamarinról ősi legendák szólnak, hogy hordozóját gazdaggá és boldoggá teszi. A hagyományok szerint segít megkülönböztetni az igazat a hazugságtól, a barátot, az ellenségtől.

7 csakra kövei sorba fűzve:

Vörös jáspis, karneol,citrin, aventurin, szodalit, ametiszt,hegyikristály.

6 950 Ft
Sorrend: