Napfonat csakra

Napfonat csakra- színe sárga.

A napfonat csakra ásvány kövei: Borostyán, Citrin, Jáspis, Tigrisszem 

A személyiségünk kibontakozása, az önmagunk felvállalása, az intuíciónk működtetése, az élmények és az érzelmek feldolgozása, "nem"-et mondás képessége, a bátorságunk, a befolyás és hatalom, erő megélése, tapasztalatból eredő ész. A nap színe és napjellegű természete révén meleget és lelkesedést sugároz. Aktivizálja a testet és a lelket, új ötletek és új gondolatok születhetnek ez alatt a szín alatt. A vidámság, a boldogság, az életöröm és a könnyedség színe. Felvidít, erősíti az önbizalmat, növeli a bátorságot és a tettrekészséget. Jó hatással van az ítélőképességre, és segít a tisztánlátásban. Pozitív gondolkodásra és optimizmusra késztet, hatásos a félelmek, a fóbiák, az érzelmi zavarok, illetve a depresszió kezelésében. Javítja a koncentrációt, ezért tanuláskor, vizsgák előtt érdemes sárga virágokkal körülvenned magad. 

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Raktáron
Raktáron
Kedvencekhez
Nyugalom-tigrisszem-asvany-karkoto
Nyugalom-tigrisszem-asvany-karkoto
4 200 Ft
Összehasonlítás
Raktáron
Raktáron
Kedvencekhez
Matt-tigrisszem-nyugalom-asvany-karkoto
Matt-tigrisszem-nyugalom-asvany-karkoto
Matt-tigrisszem-nyugalom-asvany-karkoto
Matt-tigrisszem-nyugalom-asvany-karkoto
4 090 Ft
Összehasonlítás