Napfonat csakra

Napfonat csakra- színe sárga.

A napfonat csakra ásvány kövei: Borostyán, Citrin, Jáspis, Tigrisszem 

A személyiségünk kibontakozása, az önmagunk felvállalása, az intuíciónk működtetése, az élmények és az érzelmek feldolgozása, "nem"-et mondás képessége, a bátorságunk, a befolyás és hatalom, erő megélése, tapasztalatból eredő ész. A nap színe és napjellegű természete révén meleget és lelkesedést sugároz. Aktivizálja a testet és a lelket, új ötletek és új gondolatok születhetnek ez alatt a szín alatt. A vidámság, a boldogság, az életöröm és a könnyedség színe. Felvidít, erősíti az önbizalmat, növeli a bátorságot és a tettrekészséget. Jó hatással van az ítélőképességre, és segít a tisztánlátásban. Pozitív gondolkodásra és optimizmusra késztet, hatásos a félelmek, a fóbiák, az érzelmi zavarok, illetve a depresszió kezelésében. Javítja a koncentrációt, ezért tanuláskor, vizsgák előtt érdemes sárga virágokkal körülvenned magad. 

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
Raktáron
Raktáron
ALITA698588

Igazán különleges összeállítás.

Finom és egyben erőt sugárzó karkötő.

Dalmata jáspis erejét, lágyítja a finom rózsakvarc ásvány.

Termékeink egyedi darabok, ezért színe és formája eltérhet a képen szereplő terméktől.

 Válassz mellé díszdobozt itt .

 Egyedi elképzelésével, kérem, keressen meg az info@alita.hu –n

 

3 620 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA689526

Tigrisszem: 
A tigrisszemnek csont- és ízületerősítő hatása van. Aktiválja a mozgásszerveket, kifejezetten jó hatású az ízületek merevsége ellen. Alkalmazása csonttörés esetén kifejezetten ajánlott.
A tigrisszem kőből áradó melegség jó hatással van a meghűlésre, náthára. Erősíti a légutakat és a tüdőt, így csökkentheti az asztmás tüneteket is.
Segít befelé tekinteni, és megismerni és átlépni saját korlátainkat. Oldja az érzelmi blokkokat, segít egy-egy megoldhatatlan helyzetből kilépni.

Hegyikristály: 
A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet.  

 

4 080 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA290528

Tigrisszem: 

enyhíti a stresszt, szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztmarohamokat; élesíti az érzékeket

A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a náthából. Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gátlásokat.Enyhíti az asztmás tüneteket is. Hatással van az izületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben. 
A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség. 

Fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben.
Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell.

4 200 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA182551

Jáspis és kókuszhéj tárcsákból készült ez a csodás ásvány karkötő

Képjáspis: 

allergia, bőr, epehólyag, erek, életerő, fekélyek, hólyag, ideg- és immunrendszer, szaglás, vesék

Erőt ad a hosszan tartó megterhelések idején, kudarc esetén támogatja a rendíthetetlen újrakezdést.

Jó hatással van az emésztésre, az immunrendszerre, a kötőszövetek tisztulására, így enyhíti az allergiát, szénanáthát.

A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel.

3 650 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA932441

Citrin:  boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom, hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő, pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagság
Meditációhoz gömb alakú citrint ajánlok, illetve tegyünk egy citrin darabot a ház gazdagságsarkába (bejárati ajtótól balra, a legtávolabbi sarokba)Úgy tartották, hogy viselője életében boldogságot hozz. Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van.Növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést, és kiválóan használhatjuk depresszió kezelésére. Serkenti a hasnyálmirigy működését, megelőzi a cukorbetegség kialakulását.A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Méregteleníti és tisztítja a veséket, az epét és egyensúlyba hozza a pajzsmirigy működését.Erősíti az idegrendszert, megszünteti a szívproblémákat, és serkenti a csecsemőmirigy működését.Kiválóan használhatjuk székrekedés kezelésére és javítja a bőr minőségét.

 

 

6 490 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA646188

Tigrisszem: oldja a stresszt, viselőjét nyugodt élethez segíti.Enyhít a stresszen, a túlterheltségen és a külvilágból érkező hangulatok hatásán.Élesíti az érzékeket, segít megőrízni az áttekintőképességet akkor is, amikor sok minden történik egyszerre.Szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztma rohamokat.Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták.Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

4 090 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA469362

Jáspis hatása:védő, emésztőrendszer, ivarszervek, vérkeringés, stresszoldó, auratisztító

A jáspis ásványt már évezredek óta ismerjük. Régen a harcosok markolatába foglaltak jáspis szemeket, hogy megvédje őket a sérüléstől.

Sok fajtáját ismerjük és az általános hatások mellett, egy-egy jáspisnak külön meg van a jótékony hatása. Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének.

Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.

3 895 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA826204

Képjáspis:

Erőt ad a hosszan tartó megterhelések idején, kudarc esetén támogatja a rendíthetetlen újrakezdést. Jó hatással van az emésztésre, az immunrendszerre, a kötőszövetek tisztulására, így enyhíti az allergiát, szénanáthát.

A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel.

Tigrisszem: 

Oldja a stresszt, viselőjét nyugodt élethez segíti.

Enyhít a stresszen, a túlterheltségen és a külvilágból érkező hangulatok hatásán.

Élesíti az érzékeket, segít megőrízni az áttekintőképességet akkor is, amikor sok minden történik egyszerre.

Szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztma rohamokat.

Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták.

Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jang energiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

3 890 Ft
Sorrend: