Ásvány kulcstartók

Amennyiben más ásványból szeretné elkészítetni a kulcstartót, kérem írjon nekem. 

info@alita.hu email címre

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
Raktáron
Raktáron
ALITA592681

Hét csakra ásványaiból készült, kulcstartó vagy táskadísz, aminek szeretnéd.

7 csakra ásványai: 
Hegyikristály,ametiszt,szodalit,aventurin,citrin,karneol,vörös jáspis

A csakrák a testhez a különböző mirigyeken és idegdúcokon kersztül kapcsolódnak.
Az idegrendszeren kersztül látja el energiával és ez által információkkal a szerveket, végtagokat és a sejteket.Az ókori távolkeleti orvostudomány térképezte fel, 7 fő energiaközpont található az emberi testben, melyek a gerinc mentén helyezkednek el.
Szoros kapcsolatban állnak lelki folyamatainkkal.

Testünk 7 fő energiaközpontja alulról felfelé haladva:

gyökércsakra
hasi csakra, más néven szexcsakra
köldökcsakra
szívcsakra
torokcsakra
homlokcsakra
koronacsakra

Mindegyik csakrának megvannak a színei,ásványai amivel tudjuk erősíteni illetve, szinten tartani az esetleges energiahiányt.

2 500 Ft
Sorrend: