Ásvány kulcstartó rózsakvarcból

Nincs raktáron
Raktáron
Asvany-kulcstarto-rozsakvarcbol
Asvany-kulcstarto-rozsakvarcbol
Asvany-kulcstarto-rozsakvarcbol
Asvany-kulcstarto-rozsakvarcbol
1 490 Ft

Rózsakvarc ásványkulcstartó , picinyke szív medállal a végén.

 

A kulcstartó karabiner lánccal alkatrész vörösrézből készült ródium bevonattal.

Az ásványok sodronyra lettek fűzve, szakíthatatlan. 

Kulcstartó teljes hossza: 13-15 cm
Részletek

A rózsakvarc az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik, a 12 mesterkristály egyike. Ősidők óta használják leginkább a nők termékenységének fokozására, illetve a szívfájdalmak megszüntetésére. Szó szerint, régen szerelemvonzáshoz, kapcsolatok ápolásához használták és az egyik legjobb szív gyógyító. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis igen határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, hisz addig, ameddig ez nem megy, igazán másokat se tudunk szeretni.

Nyugtató hatású, azoknak ajánlom leginkább a használatát, akik gyakran kerülnek stresszes helyzetbe, emberek között dolgoznak, és nagy szükség van a türelemre, megértésre.

 

Megtanít minket arra, hogy ne rágódjunk olyan dolgokon, amelyeket abban a pillanatban nem tudunk megoldani és fejezzük be az önmarcangolást. Felszabadítja az érzelmi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát, nem csak viselője, hanem a környezete számára is.

A szeretet nagyon fontos életünkben. Amikor szeretet van az életünkben sokkal jobban érezzük magunkat számos módon. Életünk során különböző féle szeretet tapasztalunk meg. Szerelmet partnerünk irányában,szeretjük  családunkat, barátainkat és háziállatainkat. A szeretet gyakran feltételekhez kötött vagy másoktól függ, ezért a veszteség mély fájdalmát éljük meg, amikor nincs más aki viszont szeressen.

 

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Adatok
Forgalmazó
Alita ásvány ékszer
Anyag
ásvány,,antiallergén fém
Cikkszám
ALITA145295
Weboldal
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ásvány méret

8 mm