Gyökér csakra

Gyökér csakra- színe vörös.

A gyökér csakra ásvány kövei: Gránát, Vörös Jáspis, Vörös Korall, Obszidián, Ónix, Mohaachát

Kapcsolatunk a szüleinkkel, az ősi bizalom, a földhöz való tartozás érzése, "két lábbal állni a földön", vágyaink megvalósítása, az életfeladataink elvégzése. A vörös az elektromágneses spektrumban az infravörös mellett helyezkedik, ezért a melegséggel kapcsoljuk össze. Aktiválja az életet adó energiákat. A szenvedély, a szexualitás, az erő színe. Határozottá, magabiztossá tesz, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad.

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
-14%
Raktáron
Raktáron
ALITA700317

Ónix hatása: energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítőFokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.

Lávakő:                                 

Méregtelenítő, sejt-vízutánpótlás, erősíti az izmokat, kötőszövet regenerálódás, vérkeringés, idegrendszer, idegsejt

Lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.

3 855 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 300 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.12 - Vége: 2024.03.31
Akcióból hátralévő idő:
-8%
Raktáron
Raktáron
ALITA244009

Gyönyörű 10 mm-es cinóber gyöngy, amihez más nem is illene jobban, mint a fekete ónix ásvány.
Cinóber: 

A cinóber vonzza a gazdagságot. Hasznos a szervezői és a közösségi munkában, az üzletben és a pénzügyekben. 

Meggátolja az erős verejtékezést, segíti a fekélyek gyógyulását. Csillapítja a nyugtalanságot és az idegességet. A cinóber gyógyítja és tisztítja a vért. Erőt és rugalmasságot ad a fizikai testnek, stabilizálja a testsúlyt. Csak külsőleg alkalmazható! MÉRGEZŐ!

Ónix
energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő

Az ónix erősít, támogat a nehezebb időkben, amikor rendkívüli fizikai vagy szellemi stressznek vagyunk kitéve. Összpontosítja az energiákat rendíthetetlenül visz előre a kitűzött cél felé. Erősíti az egyéniséget, fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Különösen jó szolgálatot tehet befolyásolható emberek számára, növeli az öntudatot, erősíti a felelősségérzetet, de nem okoz szorongást.

4 175 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 850 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.27 - Vége: 2024.03.31
Akcióból hátralévő idő:
Raktáron
Raktáron
ALITA757347

A gránát a kezdeményezőkészséget, önbizalmat, akaraterőt és a sikert biztosítja viselője számára. Szabályozza a szexualitást, gyógyítja a nemi szervek betegségeit és jótékonyan hat a vérkeringésre.

Minden DZi gyöngy misztikus hatalommal és gyógyító erővel is rendelkezik, stabilizálják a vérnyomást, védik a keringést, a látást, és erősítik a test erejét.
A gyöngyök tulajdonosai és viselői gazdagságot, szerencsét, jó karmát kapnak - így tartják Tibetben.

Ónix : energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő

Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben.
Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.

 

 

4 100 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA249418

Ónix:
az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben.
Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre

Gránát:
regenerálja a testet, tisztítja a vért, serkenti az anyagcserét, jótékony hatással van a szívre, tüdőre és a máj működésére. Erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyag felvételt a bélben.Csillapítja a depresszió tüneteit, a szorongást és a félelmet. Életenergiával tölti fel az egész szervezetet és segít az önfejlesztésben. Önbizalmat és akaraterőt biztosít tulajdonosának. Biztosítja a kiegyensúlyozott szexuális életet.

 

4 150 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA132577

Ónix: energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő

Hematit:
Gyógyhatása (szakirodalom alapján): Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység esetén is hatásosnak bizonyult. Általában jó segítség a vashiánnyal szemben.

A hematit alkalmazható érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével. Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat.

A figyelmet az alapvető túlélési szükségletre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technika tárgyak tanulásához.

4 100 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA459705

Ónix hatása:

energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő


Aventurin hatása:

szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, alvás, jin-jang energia, auravédő

 

Hegyikristály hatása:

sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

 

Gránát hatása:

védő, vértisztító, anyagcsere, szív, tüdő, máj, immunrendszer, tápanyag felvétel, depresszió, önbizalom, akaraterő, szexualitás

4 050 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA793153

Termékeink egyedi darabok, ezért színe és formája eltérhet a képen szereplő terméktől.

Egyedi kérést is szívesen teljesítünk. 

Válassz mellé díszdobozt itt .


Egyedi elképzelésével, kérem, keressen meg az info@alita.hu –n

3 300 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA351126

Ametiszt: 
A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a mérgektől is. Neve női névként is használható.

Fokozza a testi erőt, az önbizalmat, kiválóan használható a meditáció elmélyítésére.

Az asztrológiai hagyományok szerint a februárban születettek, a Halak és a Vízöntő köve az ametiszt.

Ónix

az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. 

Gránát:

A kezdeményezőkészséget, önbizalmat, akaraterőt és a sikert biztosítja viselője számára. Szabályozza a szexualitást, gyógyítja a nemi szervek betegségeit és jótékonyan hat a vérkeringésre.

4 100 Ft
Sorrend: