OROSZLÁN ( júl.23 - aug.23 )

Ásványai: 

borostyán, citrin, gránát, jáspis, karneol, lazurit/lapis lazuli, rubin, szodalit, tigrisszem, hegyikristály

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
Raktáron
Raktáron
ALITA459696

Karneol hatása:

fejfájás, anyagcsere, idegrendszer, női szaporítószervek, termékenység, depresszió, izületi gyulladás, vérzéscsillapító, vese, vérellátás, ásványi anyagok felszívódása

Tigrisszem hatása:

mesterkristály, nyugtató, energia, idegrendszer, skizofrénia, epilepszia, koncentráció, bátorság, önbecsülés, csontsorvadás

3 850 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA773273

Hegyikristály:

sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

Szodalit:
mesterkristály, önértékelés, lelki béke, szem, vérnyomás csökkentő, zsíranyagcsere, torok problémák, kommunikáció

Lapis lazuli: 

Szerencsét hoz a Lapis lazuli, mert minden negatív energiát képes pozitív energiává változtatni. Segít a bőség fogadásában, üzleti sikerekben és a karrier előrehaladásában. A múlt fájdalmait is feledteti, ha megengedjük, hogy a kőnek működjön a hatalma. Belső erőt ad a nyílt kommunikációhoz, nyitottsággal ruház fel. Türelemre tanít az igazság kövének is nevezik, mert őszinte kommunikációt teremt.

4 400 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA945315

Hegyikristály:

sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

Gránát:

védő, vértisztító, anyagcsere, szív, tüdő, máj, immunrendszer, tápanyag felvétel, depresszió, önbizalom, akaraterő, szexualitás

Citrin:  boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom, hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő, pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagság

4 950 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA270576

Lapis lazuli: 

Szerencsét hoz a Lapis lazuli, mert minden negatív energiát képes pozitív energiává változtatni. Segít a bőség fogadásában, üzleti sikerekben és a karrier előrehaladásában. A múlt fájdalmait is feledteti, ha megengedjük, hogy a kőnek működjön a hatalma. Belső erőt ad a nyílt kommunikációhoz, nyitottsággal ruház fel. Türelemre tanít az igazság kövének is nevezik, mert őszinte kommunikációt teremt.

Citrin:  boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom, hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő, pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagságÚgy tartották, hogy viselője életében boldogságot hozz. Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van.Növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést, és kiválóan használhatjuk depresszió kezelésére. Serkenti a hasnyálmirigy működését, megelőzi a cukorbetegség kialakulását.A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Méregteleníti és tisztítja a veséket, az epét és egyensúlyba hozza a pajzsmirigy működését.

Erősíti az idegrendszert, megszünteti a szívproblémákat, és serkenti a csecsemőmirigy működését.

 

4 950 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA194851
A tigrisszem nyitottabbá tesz a külvilágra, segít tisztán látni. Ezzel segíti az emberek közötti kapcsolatokat, megvédi a barátságokat, és segít elkerülni a hamis barátokat. Megfékezi a túláradó energiákat, jótékonyan csökkenti az izgatottságot. Ezáltal növeli a koncentrációs képességet, ami az élet számos területén hasznunkra válik. Viselőjét határozottabbá teszi, ezzel is segítve a döntések meghozatalát.
Segít hinni magadban, erősíti a karizmát, ezáltal könnyebben teremtesz új kapcsolatokat, és nagyobb hatással leszel a környezetedre. Erősíti belső látásunkat, ezzel támogatja, hogy figyelmesebben tekintsünk a környezetünkre, és olyan dolgokat is észrevegyünk, ami felett eddig átsiklottunk.
A jókedvet hozó, vidám, sárga színű citrin rengetegféle pozitív gyógyhatással bír. Az ásványokat ismerők körében az egyik legismertebb hatás a pénzvonzó természete.
A citrin valóban vonzza a bőséget, de nem csak anyagi szinten, hiszen segítségünkre lehet sikereink elérésében, terveink megvalósulásában is. A citrin energetizáló kőként is használatos, tisztít, felmelegít és energetizál. A negatív energetiákat felfogja, így használhatjuk magunk és családunk aurájának védelmére. Erősíti a intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt.

 

5 200 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA659850

Tigrisszem: 

oldja a stresszt, viselőjét nyugodt élethez segíti.Enyhít a stresszen, a túlterheltségen és a külvilágból érkező hangulatok hatásán.Élesíti az érzékeket, segít megőrízni az áttekintőképességet akkor is, amikor sok minden történik egyszerre.Szabályozza a mellékvesét, csillapítja az asztma rohamokat.Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták.Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jang energiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

Szodalit:

Nagyra becsüljük az idegrendszerre kifejtett nyugtató, jótékony hatása miatt, valamint a tudati szintre gyakorolt hatása miatt, amely a betegségek kiváltó okát orvosolja. A szodalit elmélyíti a gondolkodást, szellemünket az igazságra irányítja. Jótékony hatását az idegrendszerre, szorongásra és pánikrohamokra fejti ki.

4 100 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA566252

Szodalit:

Nagyra becsüljük az idegrendszerre kifejtett nyugtató, jótékony hatása miatt, valamint a tudati szintre gyakorolt hatása miatt, amely a betegségek kiváltó okát orvosolja. A szodalit elmélyíti a gondolkodást, szellemünket az igazságra irányítja. Jótékony hatását az idegrendszerre, szorongásra és pánikrohamokra fejti ki.

Karneol: 

A karneol nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítésére, valamint a kreativitás fokozására.Hozzásegít az élet körforgásának elfogadásához, így eloszlatja a halától való félelmet.Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet, eloszlatja az apátiát, az üzletben és más ügyekben is sikerre sarkall.Segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben.Legyőzi a negatív körülményeket és állhatatossá tesz. Érzelmileg: a karneol hatékonyan véd az irigységtől, dühtől és a sértődéstől, akár a sajátunkéról akár máséról.A karneol tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét.Hat a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet.

Rózsakvarc:
Erősíti az idegeket, a szívet. Visszaadja a lelki egyensúlyt. Fokozza a szeretetet, a romantikát. A barátság, a szeretet és a szerelem köve. 

 

Hegyikristály:

A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógykövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

4 100 Ft
Raktáron
ALITA617474

Oroszlán csillagjegy ásványaiból készült szett.

Minden egy dobozba zárva.
Magadnak vagy ajándékba, bárhogy is döntesz, az öröm garantált.

Felhasznált ásványok:
Jáspis, tigrisszem,karneol

A karkötő minden esetben méretre készül.

Szett tartalma:

- Ásvány karkötő

- Fülbevaló

- Kulcstartó/ táskadísz ( aminek szeretnéd ) 
- Díszdoboz, hogy a csomagolással ne keljen foglalkoznod 
Ásványokról bővebben itt olvashatsz

Nem vásárolható!
Sorrend: