MÉRLEG ( szept.24 - okt.23 )

Ásványai: 

akvamarin, aventurin, amazonit, hegyikristály, jade, malachit, topáz, rózsakvarc, rodokrozit, türkiz, smaragd, turmalin

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Nézet:
Raktáron
Raktáron
ALITA134961

Aventurin hatása:

szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, alvás, jin-jang energia, auravédő

Rózsakvarc hatása:

mesterkristály, nyugtató, kommunikáció, méregtelenítő, vese, vérnyomás stabilizáló, szív, mellékvese, bőr




3 855 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA163801

Jade: 
erős hatással van a hólyag és a vese működésére nemcsak a sav-bázis-háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás ellen.

Erősíti az idegeket. Feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású: feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.

Hegyikristály:

sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

 

 

3 620 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA262101

Aventurin:

Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust. Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz. Véd a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Védi auránkat a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.

Hegyikristály:

A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógykövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

3 900 Ft
Sorrend: