BIKA ( ápr.21 - máj.20 )

Ásványai: 

achát, akvamarin, aventurin, amazonit, hegyikristály, zafír, jade, jáspis, karneol, malachit, rózsakvarc, smaragd, rodokrozit, türkiz, citrin

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét, hanem a természet ujjlenyomatát hordozzák.Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Forrás: Judy Hall
(A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)



Nézet:
-8%
Raktáron
Raktáron
ALITA858983

Akvamarin: 
bátorság, gazdagság, kommunikáció, nátha, autoimmun-betegség, szem, depresszió, pajzsmirigy, hormonháztartás, anyagcsere, lép, máj

Az akvamarin enyhíti a szénanátha és az autoimmun-betegségek tüneteit és jótékonyan hat a szem problémákra. Enyhíti az érzelmi problémákat, a depressziót. Jótékony hatással van a pajzsmirigyre és szabályozza a hormonháztartást. Növeli a test energiáját, békét és szellemi megtisztulást nyújt. Segíti az anyagcserét, a lép és a máj normális működését.

Rózsakvarc:  

a szeretet köve, harmonizálja a szívritmust, jótékonyan hat a nemi szervekre és a termékenységre,kisgyermekek,nők védőköve 

5 200 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 800 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.27 - Vége: 2024.03.31
Akcióból hátralévő idő:
Raktáron
Raktáron
ALITA502550

Aventurin:

Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust.

Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt.

Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz.

Véd a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást.

Harmonizálja a Jin-Jang energiákat.

Védi auránkat a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.

3 950 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA285887

Aventurin hatása:

szív problémák, nyugtató, idegrendszer, dadogás, zsíranyagcsere, koleszterin, szívinfarktus, kötőszövet, bőr, geopatikus stressz, eletromágneses szmog, alvás, jin-jang energia, auravédő

Hegyikristály hatása:

sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia

Rózsakvarc hatása:

mesterkristály, nyugtató, kommunikáció, méregtelenítő, vese, vérnyomás stabilizáló, szív, mellékvese, bőr

3 950 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA980162

Akvamarin:

bátorság, gazdagság, kommunikáció, nátha, autoimmun-betegség, szem, depresszió,anyagcsere, lép, máj, pajzsmirigy, hormonháztartás

Akvamarin rendkívül szép és nagyon erős gyógyhatású ásvány, a bátorság köve. Az akvamarinról ősi legendák szólnak, hogy hordozóját gazdaggá és boldoggá teszi. A hagyományok szerint segít megkülönböztetni az igazat a hazugságtól, a barátot, az ellenségtől.

Rózsakvarc:

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. 

A festetlen rózsakvarc az egész világos, szinte áttetszőtől, a ködös középrózsaszínig terjed. Az egyik legnépszerűbb kövek egyike, amely szépséges küllemének és erős gyógyhatásának köszönhető. Története a görög és római mitológiába nyúlik vissza, amely szerint a rózsakvarc Erósznak és Ámornak a szerelem Isteneinek az emberek felé nyújtott ajándéka. 

Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is. 

Ha még többet szertenél olvasni a rózsakvarc hatásáról az alábbi linkre kattintva megteheted.

Rózsakvarc

Jade:

A jade tisztítókő, különösen a vesék számára hasznos.

Jótékony a vesékre és a mellékvesékre, eltávolítja a méreganyagot, gyógyítja a műtéti összevarrt sebeket.

Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél.

A zöld jade a legáltalánosabban elterjedt, nyugtatja az idegeket, és a szenvedélyt, eredményeket hozó utakra tereli.

Használhatjuk a megromlott kapcsolatok harmonikussá tételére is.
Megszabadít a negatív gondolatoktól, és nyugtatja az elmét.

 

4 800 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA873686

Mohaachát: 

a születést és a szülést elősegítő kő, támogatja a szülésznők munkáját, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Az új dolgok kezdetének a köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsekből.
A gazdagság köve, vonzza a bőséget.
Ez a kristálykettős feladatnak tesz eleget: a racionális emberek figyelmét irányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat.
Jade:

A jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, a lelki béke bölcsességét jelképezi.

A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távol tartja az ártalmakat.

Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot. Növeli az önállóságot.

Elősegíti az érzelmi felszabadulást. Elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.A jade tisztítókő, különösen a vesék számára hasznos.

Jótékony a vesékre és a mellékvesékre, eltávolítja a méreganyagot, gyógyítja a műtéti összevarrt sebeket.

Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél.

A zöld jade a legáltalánosabban elterjedt, nyugtatja az idegeket, és a szenvedélyt, eredményeket hozó utakra tereli.Használhatjuk a megromlott kapcsolatok harmonikussá tételére is.
Megszabadít a negatív gondolatoktól, és nyugtatja az elmét.

 

3 920 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA673080

A karneol nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítésére, valamint a kreativitás fokozására.Hozzásegít az élet körforgásának elfogadásához, így eloszlatja a halától való félelmet.Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet, eloszlatja az apátiát, az üzletben és más ügyekben is sikerre sarkall.Segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben.Legyőzi a negatív körülményeket és állhatatossá tesz.

Érzelmileg: a karneol hatékonyan véd az irigységtől, dühtől és a sértődéstől, akár a sajátunkéról akár máséról.A karneol tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét.Hat a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet.

Jáspis: 
A jáspis úgy ismert, mint a legkiválóbb gondoskodó.Stresszes időkben, életben tart és támogat, nyugalmat és a teljesség érzését biztosítja.A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást.Gondoskodik a védelemről, földeli az energiákat és a testet.Elnyeli az energiákat és összehangolja a csakrákat, valamint az aurát.Segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervezőkészséget és a feladatok átlátást.Serkenti a képzeletet és az ötleteket tettekké alakítja át.Jótékonyan hat elhúzódó betegségek és kórházi kezelés idején, valamit újra energiával tölti fel a testet.A jáspis támogatja a keringési, az emésztő és az ivarszerveket.Egyensúlyban tartja a test ásványanyag tartalmát.Alkalmazása: Mindig a bőrrel érintkezve vagy a megfelelő helyre tegyük!
A jáspist hosszú ideig használjuk, mert lassan fejti ki a hatását.

3 465 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA568539

A dalmata jáspis egységessé tesz, összehangolja a testet és a lelket. Elnyeli a negatív energiákat, gondoskodik a védelemről. Elősegíti a kiegyensúlyozottságot, határozottá, kitartóvá tesz. Növeli a lelki erőt, nyugodttá tesz. Gyógyhatásával segíti az egész immunrendszert. Jó hatással van a gyomorra, a keringésre, a vesebetegségekre. Vércukorszintre gyakorol hatása miatt, ajánlott cukorbetegeknek. Hatásos bélfekélyek esetében.

 

Rózsakvarc:

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. A festetlen rózsakvarc az egész világos, szinte áttetszőtől, a ködös középrózsaszínig terjed. Az egyik legnépszerűbb kövek egyike, amely szépséges küllemének és erős gyógyhatásának köszönhető. Története a görög és római mitológiába nyúlik vissza, amely szerint a rózsakvarc Erósznak és Ámornak a szerelem Isteneinek az emberek felé nyújtott ajándéka. Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is. 

Ha még többet szertenél olvasni a rózsakvarc hatásáról az alábbi linkre kattintva megteheted.

Rózsakvarc

3 900 Ft
Raktáron
Raktáron
ALITA785116

Jade:

A jade tisztítókő, különösen a vesék számára hasznos. Jótékony a vesékre és a mellékvesékre, eltávolítja a méreganyagot, gyógyítja a műtéti összevarrt sebeket. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél. A zöld jade a legáltalánosabban elterjedt, nyugtatja az idegeket, és a szenvedélyt, eredményeket hozó utakra tereli. Használhatjuk a megromlott kapcsolatok harmonikussá tételére is. Megszabadít a negatív gondolatoktól, és nyugtatja az elmét.

Rózsakvarc:

A rózsakvarc a három általános erősítő ásvány egyike. (hegyikristály, ametiszt) A kismamák és kisgyermekek védőköve. Különböző női betegségek megoldására is jótékonyan hat, valamint a terhesség folyamán kifejezetten ajánlott használata. Bőrproblémák esetén is javasolt a használata, ugyanis enyhít a bőrproblémák okozta fájdalmakat. A festetlen rózsakvarc az egész világos, szinte áttetszőtől, a ködös középrózsaszínig terjed. Az egyik legnépszerűbb kövek egyike, amely szépséges küllemének és erős gyógyhatásának köszönhető. Története a görög és római mitológiába nyúlik vissza, amely szerint a rózsakvarc Erósznak és Ámornak a szerelem Isteneinek az emberek felé nyújtott ajándéka. Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is. 

Ha még többet szertenél olvasni a rózsakvarc hatásáról az alábbi linkre kattintva megteheted.

Rózsakvarc

 

4 100 Ft
Raktáron
ALITA305246

Bika csillagjegy ásványaiból készült szett.

Minden egy dobozba zárva.
Magadnak vagy ajándékba, bárhogy is döntesz, az öröm garantált.

Felhasznált ásványok:
Aventurin, rózsakvarc, hegyikristály

A karkötő minden esetben méretre készül.

Szett tartalma:

- Ásvány karkötő

- Fülbevaló

- Kulcstartó/ táskadísz ( aminek szeretnéd ) 
- Díszdoboz, hogy a csomagolással ne keljen foglalkoznod 
Ásványokról bővebben itt olvashatsz

Nem vásárolható!
Sorrend: