Új jelszó kérése

Türkiz ásvány karkötő

Raktárkészlet: VAN
Türkiz ásvány karkötő ajándéknak is jó választás.

Megvédi viselőjét a negatív energiákról, kiszűri az ártalmas sugárzásokat, és nagyfokú védelmet biztosít. Fokozza a megérzéseket, segít megismernünk előző életeinket, illetve megoldani az azokból hozott feladatainkat. Aki önbizalomhiányban szenved, vagy gyakran kell szerepelnie nyilvánosság előtt, annak érdemes magán hordania ebből az ásványból, hiszen amellett, hogy növeli az önbizalmat és határozottságot ad, segít leküzdeni a gátlásokat és kommunikációs csatornát nyit az előadó és a hallgatók között.

Erős szilikon damilra fűzve.

Nem sorozatgyártás.

Egyedi elképzelésével, kérem, keressen meg az info@alita.hu –n.

3 295 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Méret
Részletek

A türkiz ásványt már az ókori Egyiptomban is nagy becsben tartották. A fáraók parancsba adták bányászatát, és már akkoriban is számos ékszer díszítőelemeként használták. A türkiz ásványnak még saját védelmezője is volt, Hathor istennő személyében, aki a lelőhelyeket óvta a betolakodók ellen. III. Amenhotep uralma alatt még nagyobb hangsúlyt kapott a türkiz bányászata. Az uralkodó egy templomot is felépíttetett Hathor istennő tiszteletére. Manapság számos ismert lelőhely van, melyek Egyiptomban, Lengyelországban, Kínában, Mexikóban, Peruban, vagy épp az USA-ban találhatóak. Kiemelkedően jó minőségű a perzsa türkiz, melyek között előfordul egészen sötétkék színű is, azonban a világosabb árnyalatú kövek a gyakoribbak.

Természetes ásvány kövekről lévén szó felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A lapon megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek, mivel a készlet folyamatosan cserélődik, változik. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét.

Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás. Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

Karkötő méretének meghatározása:
Egy mérőszalaggal, vagy egy spárgával, amit utólag lemérünk egy vonalzóval, mérjük meg a csukló kerületét SZOROSAN. Az így kapott mérethez érdemes 1,5-2 cm-et hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő. 

Például: ha a csukló kerülete, amin hordani fogjuk a karkötőt,  16 cm, akkor 18 cm-es karkötőt válasszuk.

Adatok
Forgalmazó
Alita kreatív műhely
Anyag
ásvány,szilikon gumi,fém,bizsu
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
AKM202643
Státusz
Raktáron    
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Méret

8 mm

Webáruház készítés
vatera.hu